Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Aytemiz Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, takımı kampta ziyaret etti. Futbol Arena’ya transferler ve takım hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Başkan Çavuşoğlu, Emre Akbaba’nın transferi hakkında da merak edilenleri açıkladı.  

ALANYASPOR'DA EMRE AKBABA TRANSFER OLACAK MI?

Galatasaray ile adı anılan Emre Akbaba'nın transferi hakkında konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Emre Akbaba'yı isteyen kulüpler çok ama maalesef paraları yok. Takası da düşünmüyoruz. Büyük takımlardaki oyuncuların maliyetleri yüksek. Biz Emre'nin her zaman önünü açmak istiyoruz. Avrupa'da da oynayabilecek kapasitede. Büyük takımlarda oynamasını isteriz" dedi.

ALANYASPOR TRANSFER YAPACAK MI?

Erzurum kampını değerlendiren Başkan Çavuşoğlu, transferler hakkında da konuştu.

Çavuşoğlu, "Erzurum'da kamptayız. Burası kamp açısından gerçekten cazibe merkezi oldu. Sahaları artırmışlar ve güzel bir çalışma ortamı var. Takımların çoğu burada.

Transferi hemen hemen bitirdik. Son olarak Bobo'yu aldık. Ayrıca Emre Güral'ı da kadromuza kattık. Sağ bek ve orta sahaya da daha önce takviye yaptık. Son günlerde ne olur bilemiyorum ama şu anda ihtiyaçlarımızı karşıladık" diye konuştu.