p>Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, halen Alanyaspor futbolcusu olan Vagner Love ilgili açıklaması sırasında yaptığı açıklama ile spor basına verdi verişti. Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımın Erzurum kampına katılmayan ve sözleşme uzatılması beklenen Vagner Love konusuna açıklık getirdi. Cavuşoğlu, bugün Kulüp binasında Remy Riou\\\\\\\'nun imza töreninde gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yaptı.

\ \ \ \

Bu işleri bizden daha iyi biliyorlar diyen Çavuşoğlu şöyle devam ett: \\\\\\\"Vagner zaten geldi. Basın mensupları sözleşme yapmadan yapılmış gibi yazıp çizdi. Basın mensupları bizden daha iyi biliyor zaten bu işleri. Bu sorular soruluyor, biz de bildiğimiz kadar cevaplıyoruz. Vagner zaten bu takımın futbolcusu. Doğrudur, biraz gecikmeli geldi ama sözleşme yenilemeyle ilgili görüşmeler var ancak net bir şey yok. Olunca zaten basınla paylaşacağız. Vagner gitti-geldi gibi haberler çıktı. Gecikmeli geldi ama bu durum Vagner\\\\\\\'in kendi sorunlarından kaynaklandı. Kulüple alakalı bir durum değildi. Şimdi kendisi geldi ve antrenmanlara başladı’’ dedi.

\ \ \ \

Vagner zaten Alanyaspor\\\\\\\'un futbolcusu

\ \ \ \

Erzurum’daki ilk etap kampını tamamlayan Alanyaspor’un 2.nci etap kampını ise 20- 31 Temmuz tarihlerinde Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı Kaprun bölgesinde yapacaklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu ’’Vagner Alanyaspor\\\\\\\'un Avusturya kampına katılacak. Vagner ile sözleşme uzatmasak bile bu sene de Alanyaspor\\\\\\\'un sözleşmeli futbolcusudur’’ dedi. 

\ \