p>Elazığ’da Türkiye Şampiyonası’na katılan Alanya Belediyespor Kulubü Genç Kızlar Basketbol Takımı oynadığı üç maçı da alarak Türkiye’nin en iyi ilk sekiz takımı arasına girdi
ARTIK GERİYE DÖNÜŞ YOK 
Elazığ’da Türkiye Şampiyonası’na katılan Belediyespor Kulubü Genç Kızlar Basketbol Takımı oynadığı üç maçı da alarak Türkiye’nin en iyi ilk sekiz takımı arasına girdi Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girerek, Elazığ’da yapılan Türkiye Şampiyoası’nda,  Alanya’yı temsil eden Alanya Belediyespor Kulübü Genç Kızlar Basketbol Takımı, bugün oynadığı Samsun 55 Gençlik Spor Kulübü’nü 69-56 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada karşılaştığı ilk üç takımı da mağlup ederek, Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasında ki yerini alan Genç Kızlar Basketbol Takımı, yarın Fenerbahçe Ülker Spor Kulübü Takımı ile karşı karşıya gelecek.  Şampiyona’nın ilk günü İstanbul Gücü’nü 87-68 mağlup eden Harika Kızlar, daha sonra Antalya Koleji’ni de 59-56 yenmesini bildi. Genç Kızlar, bugün Samsun 55 Gençlikspor ile yapmış olduğu maçı da,   69-56 alarak Türkiye Şampiyonu olma yolunda büyük bir adım atmış oldu. 
“BU BAŞARI BİR TESADÜF DEĞİL;  ARTIK GERİYE DÖNÜŞ YOK”
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, Belediye Genç Kızlar Basketbol Takımı’nın Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıların bir tesadüf olmadığını kaydederek şunları söyledi: “Kızlarımız yapmış oldukları üç zorlu maçta üçte üç banko yaparak güzel Alanyamız’ın yüzünü ağartmış, halkımızı sevince boğmuştur. Bundan sonra yapacakları her maç çok önemlidir. Ancak geriye dönüş de yoktur. Takımımızın yarın yapacakları Fenerbahçe maçında da gereğini yerine getireceklerine olan inancım sonsuzdur. Halkımız ve kendi adıma geleceğin sultanlarına sonsuz başarılar diliyor teknik heyeti de kutluyorum”