p>Alanya Belediye Spor Kulübü, amatör liglerde görülmeye alışık olmadığımız ilklere imza atmaya devam ediyor.  Kulüp bünyesinde 14 yaş grubundan oluşturulan Bayan Futbol Takımı sahalarda kendilerini göstermeye başladılar. 
ALANYA BELEDİYESPORDAN BÜYÜK HİZMET
Erkeklerin çoğunlukla ilgi duyduğu bir spor dalı olan futbola artık bayanlar da yoğun şekilde ilgi duymaya başladı.  Alanya Belediye Spor Kulübü girişimleriyle ilk kez bu yıl oluşturulan Bayan Futbol Takımı sayesinde kızların futbol sahalarına olan ilgisi de arttı. 2001-2002 doğumlu kızların oluşturduğu Bayan Futbol Takımı Belediye Spor  Kulübü Tesisleri’nde antreman ve  her hafta yaptıkları dostluk maçı ile ilgi çekiyorlar. Mahmutlar’dan  35-40 grubundan oluşan karma bir takımla sahaya çıkan Bayan Futbol Takımı sergilediği performansla göz doldurdu.  Bayanların dostluk maçına çevre sakinleri büyük ilgi gösterdi.
İKİ GÜN ANTREMAN BİR GÜN MAÇ YAPIYORLAR
Haftanın iki günü antreman bir gün de maç yaptıklarını söyleyen Alanya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Gürsel Atay,  Alanya için karma bir takım oluşturacaklarını belirtti. Okullar açılınca seçme yapacaklarını kaydeden Atay, yaz okullarına devam eden küçük yaş gruplarında mimik bayanların top koşturduğunu vurguladı.   
ERKEN: ÖZEL BİR TURNUVA DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ  
Alanya Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, bayanlardan gelen talep üzerine Bayan Futbol Takımı oluşturduklarını söyleyerek takım sayısını arttırmayı hedefledikleri belirtti. Erken, takım sayısının artması halinde bayanlar arası özel bir turnuva düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.