29. Alanya Triathlonu yarışlarının ikinci gününde paratriathlon, yaş grupları sprint mesafe, genç erkekler ve elit erkekler yarışları koşuldu. Erkekler Paratriathlon 2. kategorisinde birinci Mikhail Astashov, 3. kategorisinde birinci Victor Chebotarev, 4. kategorisinde birinci Mikhail Kolmakov, 5. kategorisinde birinci Yannick Bourseaux, 6. kategorisinde birinci Arnaud Grandjean ve PTWC kategorisinde birinci Florian Brungraber oldu. Kadınlar paratriathlon 2. kategorisinde Yukako Hata birinci, 3. kategorisinde Elise Marc birinci, 4. kategorisinde Elise Marc birinci, 5. kategorisinde Alisa Kolpakchy birinci, 6. kategorisinde Anna Barbaro birinci ve PTWC kategorisinde birinci Margret Ijdema H1 birinci oldu.

GENÇ ERKEKLERDE BİRİNCİ VITALII VORONTSOV

Genç erkeklerde birinci 0.57.17 saniye ile Ukrayna’dan katılan Vitalii Vorontsov oldu. İkinci 0.57.48 saniye ile Tayvan’dan katılan Tzu I Pan ve üçüncü 0.57.50 saniye ile Rusya’dan katılan Pavel Sorokin oldu.

BÜYÜK ERKEKLERİN KAZANANI GENIS GRAU

Büyük erkeklerin kazanını 0:54:38 süre ile İspanya’dan katılan Genis Grau oldu. İkinci 0:54:41 süre ile İsviçre’den katılan Sylvain Fridelance ve üçüncü 0:54:42 süre ile İngiltere’den katılan James Teagle oldu. Dereceye giren sporcular protokol ve yetkililer tarafından ödüllendirildi.