p>Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü maç sonu açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısında üstünlüklerini koruyamadıklarını söyledi.

Camunak, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya hızlı başlamak istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirterek, \"Maça dengeli başladık ve oyunun ilerleyen bölümlerinde dengeyi biraz bozduk. Bu zamanda da gol yedik. Fakat özellikle ilk yarının son 15 dakikasında üstünlüğü ele geçirdik. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendirdik ve skoru lehimize çevirdik. Ancak oyunun ikinci yarısında bu üstünlüğümüzü koruyamadık\" diye konuştu.

Oyunun ikinci yarısında tempoyu yüksek tutup, rakibe daha az pozisyon vermek istediklerini kaydeden Camunak, şanssız bir pozisyonda gol yediklerini ve maçın da 2-2 sonuçlandığını ifade etti.

Bundan önceki maçlara nazaran daha tempolu oynadıklarını ifade eden Camunak, şöyle konuştu:
\"Maçın son dakikasında rakip takımın kalecisi kırmızı kart gördükten sonra 4 dakikalık uzatma dakikasına rağmen bu sürede 2 dakika daha maç durdu. Ancak hakem bunu da uzatmaya ilave etmeden bitirdi. Bunlar bizim için önemli. Hakemi bu konuda eleştirebilirim.\"

Adana Demirspor cephesi
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise beraberlikten dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Rahat kazanabilecekleri bir maçı kendi ve biraz da hakem hatalarıyla berabere bitirmek durumunda kaldıklarını dile getiren Özköylü \"Öne geçtiğimiz ilk yarıda oyunu istediğimiz gibi kontrol edebilecekken maalesef geride kaldık. Kaybettiğimiz toplarla Alanyaspor\'a fırsatlar verdik ve onların direncini artırdık. Sayın Onur Karabaş\'ın uydurma bir faul kararı ile ilk golü yiyince rakip direnç gösterdi. Yan toptan yediğimiz bir golle de ilk yarıyı mağlup kapattık\" diye konuştu.

İkinci yarıda gerçek Adana Demirspor gibi oynadıklarını kaydeden Özköylü, topa sahip olduklarını, atak yaptıklarını ve önde kurdukları baskıyla da ikinci golü bulduklarını belirtti.  Maçta birçok fırsatı harcadıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

\"İkinci yarıda Umut\'un verilmeyen penaltı pozisyonuna, hakem Onur Karabaş yazık etti. Biz bir haftadır burada kamptayız. Kupa maçından dolayı buradayız. Bayramda çoluğumuzu çocuğumuzu görmedik. Burada bir emek harcıyorsunuz ama birileri bu kadar basit bir şekilde bu emeğe saygısızlık etmemeli. Bu da bizim canımızı yakıyor.\"