“ALANYA’DA BULUNMAKTAN MEMNUNUZ”

Hava şartları konusunda ellerinde çok sayıda alternatif olduğu halde kamp için Alanya’yı tercih ettiklerini söyleyen Altyapı Kadro Sorumlusu Ronny Van Dijk ise, “Daha önce İspanya ve Portekiz’de kampa girdik. Çok da memnun kaldığımızı söyleyemem. Hava şartları konusunda elimizde iyi alternatifler vardı ancak Alanya’nın misafirferverliği ve insanların sıcak kanlı oluşu ayrıca tesislerin tam donanımlı olması tercihimizi Alanya’dan yana kullanmamıza neden oldu. Burada kamp yapmaktan son derece memnunuz. Bundan sonraki kamplarımızı da burada yapmayı düşünüyoruz. ”dedi.

ERKEN, ALANYA’YI ANLATTI

Misafirleri makamında ağırlayan Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken ise, Hollandalı Altyapı Kadro Sorumlusu  Ronny Van Dijk’e, Alanya’nın turizmdeki önemini tarihi yapısı, doğası ve ilklimi hakkında bilgi verdi. Takımın Alanya’da kampa girmesinden duyduğu memnuniyetin altını çizen Erken, “Alanya gerek ilklim olarak gerekse sahip olduğu tesislerle kamp yapmak için son derece uygun bir şehir. Kamp için Alanya’ya gelen her takıma destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Pazar günkü oynanacak dostluk maçında her iki takıma da başarılar dilerim.” dedi. 

DOSTLUK MAÇI

Alanya Belediyespor U16 Takımı ile R.K.S.V. Margriet Oss U17 Takımı Pazar Günü Saat 13.00’de Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda dostluk maçına çıkacak.