Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, ligdeki 8'inci maçına çıkıyor. 7 galibiyet 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı, 8'inci maçında 25 Kasım Pazar günü Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda saat 14.00'te İzmirspor'u ağırlayacak.

'RAKİBİMİZİN DİRENCİNİ KIRDIK'

Bir haftada 3 maç oynadıklarını söyleyen Antrenör Gökhan Egeli, “Çarşamba günü deplasmanda oynadığımız Marmaris Akademi maçı, 3 gün arayla oynadığımız ikinci maç. Art arda oynanan maçlarda hazırlanmak için sıkışık bir programa sahip olmak her takım gibi bizim için de zor. Özellikle seyahat ederek sahaya çıkmak büyük dezavantaj. Bu dezavantajı mücadeleci oyunumuzla çok rahat aştık. Oyunun son bölümlerine kadar başa baş giden mücadelede iyi servis karşılama ve etkili hücumlarla rakibimizin direncini kırarak ilk seti 25-21, ikinci seti ise 25-22 kazandık. Üçüncü sette kullandığımız servislerin kalitesini daha da artırarak seti 25-12 kazandık. Maçın her anında skor ne olursa olsun oyunu bırakmayan bir takıma karşı gösterdikleri mücadele ve galibiyet için oyuncularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'BU MAÇTAN DA GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ'

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nin ilk devresini tamamlamaya 2 hafta kaldığını söyleyen Antrenör Egeli, “Sezonun zorluk derecesi en yüksek maçlarına çıkacağız. 25 Kasım Pazar günü Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda oynayacağımız İzmirspor maçı üst sıraları direkt etkileyecek maçlardan biri. Bu müsabakadan da en iyi sonuçla ayrılmak için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam. Tüm Antalyaspor taraftarlarını pazar günü saat 14.00'te Kepez Turgut Özal Spor Salonu'na bekliyoruz" dedi.