p>Adanaspor yakaladığı çıkışı, Altınordu karşısında da sürdürmek istiyor. PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ligin 8. haftasında evinde oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Osman Yereşen Tesisleri\'nde teknik direktör Eyüp Arın yönetimindeki antrenmanda turuncu beyazlılar, top kapma ve pas çalışmasının ardından üç grup halinde dar alanda çift kale maç yaptı.
Antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular ile tedavisi devam eden Yiğitcan Gölboyu ve sakatlanan takım kaptanı Merthan Açıl katılmadı.
Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında sakatlanan ve sol üst adalesinde yırtık tespit edilen Merthan Açıl\'ın tedavisine başlandığı, Altınordu karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Adanasporlu futbolcu Samican Keskin yaptığı açıklamada, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek, takım olarak yakaladıkları çıkışı Altınordu karşısında da sürdürmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Son 4 hafta alınan başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Samican \'\'Genç ve istekli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Milli takım arasını iyi değerlendirip çıkışımızı Altınordu karşılaşması ile sürdürmek istiyoruz\'\' ifadelerini kullandı.