p>PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, 50. kuruluş yılında Süper Lig\'e yükselmeyi hedefliyor. Takım kaptanı Adem Alkaşi, sezonun ilk haftalarında talihsiz şekilde puanlar kaybettiklerini, geçen hafta sonu 4-2 kazandıkları Şanlıurfaspor maçıyla da yükselişe geçeceklerine inandıklarını söyledi.
1461 Trabzon ile yapacakları maçtan galip ayrılmayı amaçladıklarını anlatan Adem, \"Bu maçı da alırsak hedefimize çok daha farklı şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Takımımız gerçekten çok iyi. Kulübümüzün kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla bu sezon Süper Lig\'e yükselerek taraftarımıza en güzel hediyeyi vermek istiyoruz\" diye konuştu.

Adem Alkaşi, ligin çok farklı geçtiğini, her takımının rakiplerini yenebilecek güçte olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:
\"Kimsenin beklemediği takımlar ilk 6\'ya da girebilir, düşme hattına da gerileyebilir. Bizim hedefimiz bu sene en kötü şartlarda ilk 6 içinde olmak. Süper Lig hedefimizi yakalamak istiyoruz. Başarılı sonuçlar alırsak şehir de buna daha çok inanacak. Böylece taraftarımız da tribünleri daha fazla dolduracaktır.\"