p>1461 Trabzon\'un asbaşkanı Nihat Demir, seri yakalamak istediklerini söyledi. PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon\'un asbaşkanı Nihat Demir, 8. haftada konuk edecekleri Şanlıurfaspor karşısında alacakları galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Demir, son iki haftada beklenmedik sonuçlarla sahadan ayrıldıklarını belirterek, \"Bazı maçlarımızda şansımız yanımızda değildi, bazı karşılaşmalarda ise hakem hataları sonrasında ummadığımız sonuçlar aldık. Bu yaşadığımız puan kayıpları hedefimiz doğrultusunda büyük yara almamıza neden oldu ancak yapacak bir şey yok\" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası konuk edecekleri Şanlıurfaspor karşısında alacakları galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Demir, \"Şanlıurfaspor maçında alacağımız galibiyetle toparlanacağımıza inanıyorum. Bu maçta yakalayacağımız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Rakibimiz ister üst, ister alt sıralarda olsun biz kendi işimize bakacağız. Tüm olumsuzluklara rağmen başarılı olmak için elimizden gelen fedakarlığı göstereceğiz. Başarılı olmak istiyoruz, bunu yapacak gücümüz de var\" diye konuştu.
Demir, Şanlıurfaspor maçından sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını kaydederek, \"Bir seri yakalamak amacındayız. Şanlıurfaspor maçıyla bu seriye güzel bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz. Milli maç nedeniyle verilen 15 günlük arada eksiklerimizi giderip taraftarlarımıza daha iyi futbol oynayan ve daha zinde bir 1461 Trabzon seyrettirmek istiyoruz\" ifadelerini kullandı.