p>Kepezspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Alanya Belediyesi Kestelspor son antremanını maçın oynanacağı Milli Egemenlik’te yaptı. Antalya Süper Amatör Küme’de BAL Lig’i mücadelesi veren Kestelspor şampiyonluk mücadelesinde kritik eşiğe geldi. Pazar Günü Milli Egemenlik’te şampiyonluğun favorisi Kepezspor’la zorlu bir maça çıkacak olan Kestelspor sahadan galip ayrılması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği daha aşmış olacak. Gazipaşa ile 12 puanı bulunan ancak 6. haftada ikili averaj ile liderliği Gazipaşa’dan alan Mavi Beyaz’lı takımımızın şu ana kadar hiç yenilgisi bulunmuyor.

\ \ \ \

YÜKSELEN BİR GRAFİĞİMİZ VAR

\ \ \ \

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Kestelspor’un bu hafta şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacağını söyleyerek, tüm taraftarları bu zorlu maçta destek olmaya davet etti.Erken yaptığı açıklamada, “Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Son iki haftadır güzel bir seri yakaladık ve aldığımız skorlarla güven aşılaması oldu. Umarım bu galibiyet serisi bu haftada devam eder. Yükselen bir grafiğimiz var.”dedi.

\ \ \ \

ZOR BİR MAÇ OLACAK

\ \ \ \

Kestelspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger, idman öncesi yaptığı açıklamada, ”Zor bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Bizim için eşik atlamamız gereken bir maç. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Umarım her şey bizim lehimize olur ve bunun karşılığını alırız. Bizim iki rakibimiz var biri Gazipaşa diğeri Kepezspor. Play-Off’ta son hafta maçını Gazipaşa ile yapacağız.” dedi.

\ \