p>ALKÜ Muay Thai Takımı’nın 18-24 Nisan tarihleri arasında üniversiteler arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na katılacak. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Türkiye Muay Thai Federasyonu Organizasyon Komite Üyesi aynı zamanda ALKÜ Spor Faaliyetleri Kulüpler Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş ile ALKÜ İşletme Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Dekan Yardımcısı Mustafa Yıldırım’ı makamında kabul etti. ALKÜ Muay Thai ve Kick Boks Kulübü hakkında bilgiler veren Okutmuş, WOF Dünya Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Muay Thai Federasyonu Organizasyon Kurul Başkanı Mehmet Arzık’ın antrönürlüğünü yaptığı takımlarının 18-24 Nisan tarihleri arasında üniversiteler arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na katılacağını söyledi. Ziyaret sonunda Yrd. Doç. Dr.  Ercüment Okutmuş, Rektör Pınarbaşı’na Türkiye Muay Thai Federasyonu adına desteklerinden dolayı şilt takdim etti. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ise bir iade-i ziyaret gerçekleştirerek, Nisan ayında Türkiye Şampiyonasında yarışacak olan ALKÜ Muay Thai ve Kick Boks Kulübü’nün antrenmanına katıldı; sporcu gençlere moral verdi. Alanya Gençlik Merkezi’ndeki antrenman ziyaretinde Rektör Pınarbaşı’na, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, ALKÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Kazim Develioğlu, Türkiye Muay Thai Federasyonu Organizasyon Komite Üyesi aynı zamanda ALKÜ Spor Faaliyetleri Kulüpler Danışmanı Yrd. Doç. Dr.  Ercüment Okutmuş, takım antrenörü WOF Dünya Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Muay Thai Federasyonu Organizasyon Kurul Başkanı Mehmet Arzık,  ALTSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar,  ALKÜ İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Mustafa Yıldırım eşlik etti. Ziyarette ALKÜ Muay Thai ve Kick Boks Kulübü hakkında Rektör Pınarbaşı’na bilgiler veren Danışman Ercüment Okutmuş ve takım antrenörü Mehmet Arzık moral motivasyon ziyaretinden dolayı Rektör Pınarbaşı’na teşekkür etti. ALKÜ Muay Thai Takımı’nın 18-24 Nisan tarihleri arasında üniversiteler arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na katılacağını belirten Arzık, takımın sıkı antremanlarla şampiyonaya hazırlandığını söyledi.

\ \ \ \

Bu tür faaliyetlerin memnuniyet verici

\ \ \ \

Antremanı takip eden Rektör Pınarbaşı, öğrencilerin şampiyonada başarılı olmalarını ümit ettiklerini belirterek, yarışmaya katılacak sporcuları canı gönülden desteklediklerini ifade etti. Takıma her türlü desteğin verileceğini vurgulayan Rektör Pınarbaşı, Üniversitemiz adına gerçekleştirilecek bu tür faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi ve şampiyonada ALKÜ’yü temsil edecek öğrencilere başarılar diledi.

\ \ \ \

Hedefimiz dünya şampiyonu

\ \ \ \

Şampiyonaya 10 kişilik bir ekiple katılmayı planladıklarını belirten antrenör Mehmet Arzık ise, turnuvadan en az üç madalya ile dönmek ve en önemlisi üniversiteye ilk kupayı getirmenin mutluluğunu yaşamak istediklerini dile getirdi. Arzık sözlerine şöyle devam etti; “Hedefimiz öncelikle Türkiye Şampiyonası’nı kazanarak sporcularımızın milli takıma dahil olması ardından Aralık 2016’da gerçekleştirilecek olan Dünya Üniversiteler arası Muay Thai Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak üniversitemizi uluslar arası platformda temsil edebilmek.” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak’ın kendilerine büyük desteklerinin olduğunu vurgulayan, Arzık bu vesile ile Müdür Tamrak’a Gençlik Merkezi’ni takımın antremanlarına açtığı için bir kez daha teşekkür etti. Rektör Pınarbaşı’nın öğrencilere baklava da ikram ettiği moral ziyaretinde, Pınarbaşı sporcular ile keyifli dakikalar geçirdi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

\ \