Parti adına ilçe eski başkanı ve milletvekili adayı Hasan Faruk Kurtoğlu “seçmen teröre tavır aldı, PKK-FETÖ işbirlikçileri kaybetti, vatanın bütünlüğü ekmekten önce geldi” dedi.

Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri resmi olmayan sonuçlarına göre Sayın Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı’nı, partisi AK Parti, TBMM de çoğunluğu kazandı. Tarihin derinliklerinden süzülüp gelen Türk Milleti bu zorlu dönemeçte yine zor bir karar vererek ekonomik refahı değil Vatan bütünlüğünü tercih etti. Muhalefetin iktidar tarafından uygulanan sıcak para dilenci ekonomisine karşı bir çözüm sunamayan programı dağıtılan sadakaların 100-200 TL fazlasını verme vaatlerini milletimiz itibar etmemiştir. Ülkemizin karşı karşıya olduğu bölücü terör tehditlerini ve ülke huzur, güvenliğini kendi ekmeğinden önemli görmüş, bölücü terör örgütü HDP, FETO iş birliği içinde olan partilere oy vermemiştir. Afrin’e niye giriyoruz, Zeytin dalı harekatını niye yapıyoruz diyen PKK, PYD sevicisi siyasi partiler kaybetmiştir.

Vatan Partisi başından beri ülkemiz huzur ve güvenliğini tehdit eden PKK ve onun siyasi partisi ile işbirliği yapanların hiçbir şekilde iktidar olamayacaklarını savunmuş, HDP üzerinden PKK’yı meclise taşımanın ülkeye ihanet olduğunu, HDP nin derhal kapatılması gerektiğini belirtmiştir. Muhalefet partilerinin bölücü ve gerici HDP Ve FETO ile işbirliği yerine ülkemiz bütün milli güçlerinin beraberliği ile ülkemizin karşılaştığı bu kuşatmadan çıkılabileceğini savunmuştur. Biz bu program hedeflerimizden bir milim sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Karşı karşıya olduğumuz bu ekonomik ve askeri emperyalist kuşatmayı milletimizin bütün güçlerini seferber ederek aşacağız. Üreten ve birleşen Türkiye’yi inşa etme görevi önümüzde durmaktadır. Biz Vatan Partisi olarak bu yolda atılacak adımların destekçisi, karşı adımlara bir direnç kalesi olmaya devam edeceğiz. Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun.