Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ bugün Alanya’da Parti ilçe binasında bir basın toplantısı yaparak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Fethullahçı Gladyo ve Bölücü Terör Örgütü PKK ile dayanışma itiraflarını içeren klipleri basına gösterdi. Türkmendağ, özetle şunları belirtti:

FETHULLAHÇI GLADYO DARBECİLERİNE AKŞENER’DEN “MEHMETÇİK” MADALYASI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Mart 2019 günü CHP ile ortaklaşa düzenledikleri Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada, “Garip gureba, çaycı çorbacı hapiste, Mehmetçik hapiste” diye konuşuyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, bu hezeyanlara çiçek atarak eşlik ediyor. Görüntülerini kamuoyunun değerlendirmesine sunuyoruz.

Bugün hapiste, “garip gureba” yok! “Çaycı çorbacı” yok! “Mehmetçik” yok!

Bugün hapiste olanlar, FETÖ darbecileri ve PKK teröristleri. 15-16 Temmuz 2016 gecesi, ABD’nin tezgâhladığı darbede, Türk milletine, Türk Ordusuna ve Türk Polisine kurşun sıkan, bomba atan Gladyo darbecileri, Meral Akşener’in sözlüğünde “Çaycı” oluyor, “çorbacı” oluyor, “Mehmetçik” oluyor.

15-16 Temmuz gecesi Mehmetçik ve polisimiz, FethullahçıGladyo darbecilerini bastırırken ortalıktan kaybolanlar, şimdi Fethullahçı Gladyo darbecilerini hapisten çıkarmak için sahne alıyorlar. Türkiye’de bugün hiç kimse FethullahçıGladyo’nun darbecilerini “Mehmetçik” diye anamaz. Bu “kabadayılığı” ancak Gladyo görevlileri gösterebilir. Meral Akşener, Mehmetçiğe hakaret ediyor. Meral Akşener, FethullahçıGladyo’nun istediği görevi yapıyor.

İYİ PARTİ’NİN PKK’YA VE FETÖ’YE GÜZELLEMESİ

İyi Parti, geçtiğimiz gün önce bir klip yayımladı. Bu klipte FETÖ ve PKK teröristlerine güzelleme yapılıyor, teröristler kahramanlaştırılıyor ve özgürlük savaşçısı olarak gösteriliyor. Meral Akşener, FETÖ ve PKK teröristlerini hapisten kurtarmak için kendini feda ediyor, Gladyo göreviyle kamuoyunun karşısına çıkıyor.

Bugün hapisanede Atatürkçüler yok, Milliyetçiler yok, Vatanseverler yok, Devrimciler yok. Bugün hapisanelerde Doğu Perinçekler, İlker Başbuğlar, Kemal Alemdaroğlular yok! Bugün hapisanelerde Deniz Gezmişler, Mümtaz Soysallar, Erbakanlar, Mehmet Gül’ler, Ecevitler yok!

Vatanseverler Silivri duvarlarına hapsedildiği zaman, “Darbecilerden hesap sorulsun” diyen Akşener, şimdi FethullahçıGladyonun darbecilerini hapisten kurtarabilmek için büyük gayret içindedir. ABD emperyalizminin FETÖ ve PKK’yı kurtarma görevi, ancak bu kadar çılgınca yerine getirilebilir.

İYİ PARTİ’NİN TÜRK POLİSİNE DÜŞMANLIK HEZEYANI

İyi Parti’nin klibinde, FETÖ’yü ve PKK teröristlerini sorgulayan Türk Polisi, işkenceci olarak gösteriliyor. Klibin devamında Türk Polisi, ceketini sırtından atıp teröristlerin yanına geçiyor. İyi Parti, açıkça Türk Polisine “PKK ve FETÖ teröristlerine katıl” çağrısı yapıyor.

Bu klibi kimin yaptığını belirtmeden gösterin, her izleyen PKK ve FETÖ marifeti olduğunu söyleyecektir. Ancak PKK ve FETÖ’nün yapabileceği bir klibi, İyi Parti imal etmiştir. Bu klibi  sosyal medyada PKK ve FETÖ yaymaktadır.

FETÖ VE PKK’YI HALK HAREKETİYLE BİRLEŞTİRME TERTİBİ VE KIŞKIRTMASI

İyi Parti’nin klibinde hapse atılan teröristler ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve diğer halk hareketleri birleştiriliyor. Böylece Gladyonun Türkiye planı, İyi Parti klibiyle ilan edilmiş bulunuyor. Ekonomik iflas karşısında evine ekmek götüremeyen emekçilerin haklı mücadelesini CIA Gladyosunun denetimine alma planı açığa vurulmuş bulunuyor.

TERÖRİSTLERİ HALKLA ÖZDEŞLEŞTİREREK MASUM GÖSTERME GAYRETİ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da yaptığı konuşmada, halka “Teröristler nasılsınız” diye sesleniyor. Böylece teröristleri halk ile özdeşleştiriyor. Amaç, hapisanelerdeki FETÖ ve PKK tutuklularını masum göstermek ve kurtarmak.

FETÖ’NÜN “MASUMLARI KURTARMAK İÇİN “CHP VE İYİ PARTİ’YE OY VERİN” ÇAĞRILARI

FETÖ ve PKK terör örgütü mensupları da, aynı propagandayı yapmaktadırlar. FETÖ ve PKK/HDP şefleri, sosyal medyada dolaştırılan mesajlarında, “CHP ve İyi Parti’ye oy verin” çağrısı yaparken, bu partilerin hapisteki masumları kurtaracağını söylüyorlar.

HDP İLE İTTİFAKIN ÖTESİNDE DOĞRUDAN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KORUMA GÖREVİ

Meral Akşener, artık HDP ile seçim ittifakının ötesinde doğrudan doğruya terör örgütlerini koruma görevi yapmaktadır. O kadar ki, FETÖ’nün “Martın sonu bahar” sloganı, CHP ve İyi Parti’nin seçim sloganı olarak kullanılıyor. Meral Akşener’in ve Kılıçdaroğlu’nun konuştuğu kürsülere FETÖ sloganı asılmaktadır.

MERAL AKŞENER’İN FETHULLAHÇI GLADYO SİCİLİ

Fethullah Hoca’nın bir zamanlar sağ kolu olan Nurettin Veren, Meral Akşener’in Fethullah Gülen’in isteği üzerine Çiller Hükümetinde İçişleri Bakanı olduğunu açıklamıştı. Meral Akşener, bakanlık döneminde Fethullahçı polis şeflerini Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi yöneticiliklerine getirdi ve korudu. Ayrıca Kadir Sarmısak gibi bir takım Gladyo elemanlarını Türk Silahlı Kuvvetleri içinde tertipler tezgâhlamak için görevlendirdi. FethullahçıGladyo’nun Ergenekon ve Balyoz tertipleri böyle başladı. Meral Akşener’in FethullahçıGladyo sicili, bugün FETÖ’yü hapisten kurtarma göreviyle  kabarmış bulunuyor.

GLADYO GÖREVİ KANITLANDI

Meral Akşener, gerçek kimliğini açığa vurmaktadır.  Gladyo darbecilerini Mehmetçik diye nitelemek, bir Gladyo görevidir. FETÖ ve PKK teröristlerini hapisten kurtarma gayreti, bir ABD görevidir.

FETÖ ve PKK’ya karşı canlı bombaların üzerine atlayarak mücadele eden Türk Polisini işkenceci olarak göstermek, bir Gladyo görevidir.

İYİ PARTİ + CHP + PKK İTTİFAKI

MERAL AKŞENER’İN İTİRAFLARIYLA

BİR KEZ DAHA KANITLANDI

İYİ PARTİ + CHP + PKK ittifakını görmek istemeyenler var.  Ancak manzara ortada. İyi Parti, bu ittifaka CHP’nin arkasına saklanarak katılıyordu. Artık maskeler atılmış buluyor. Saklanma eylemi arkada kaldı. Meral Akşener, ittifakın da ötesinde FETÖ ve PKK fedailiğine soyunmuş bulunuyor.