Cemiyet başkanı Gaye Coşkun’la Belediyecilik anlamında Vatan Partisi’nin program ve projeleri kapsamında neler yapılacağının konuşulduğu görüşmede Hasan Faruk Kurtoğlu Gaye Coşkun’un Alanya Gazeteciler cemiyeti başkanlığına seçilmesinden ötürü tebrik etti. “Gazeteciliğin bu dönemde ülkemizin ve bölgemizin zorlu süreçlerinde basın yayın kuruluşlarımızın toplumun aynası olduğunu belirterek Cemiyetin çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu son olarak,Rus kökenli Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu, İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu ve İlçe Sekreteri Tahir Sertkaya’nın katıldığı görüşmede iki aday Alanya'nın sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Hasan Faruk Kurtoğlu, "Sizi cesaretinizden dolayı kutluyorum. Tarihsel Türk- Rus dostluğunu gösterip,yaşatmak anlamında çok önemli bir görev gerçekleştirdiniz. Her ne kadar rakip olsak da adaylığınızı destekliyorum. Seçimlerde başarılar diliyorum" dedi. Çetinkaya ise Hasan Faruk Kurtoğlu'na nazik ziyareti için teşekkür etti.