Ahmet Demirel “Sessiz köylerin, çaresiz insanların, alın teri ve emeğiyle geçinen insanların selamını getirdim diyerek başladığı konuşmasına “Biz Köprülüde 23 Nisanları, 19 Mayısları nice Milli Bayramları temsilen Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Büyük Türk Milleti adına Toroslar’da, Toros Dağları’nda Türk bayrağımızı dalgalandırıyoruz” dedi.

Mevcut iktidarın yaptığı hataların bizlere pahalıya patladığını belirten Demirel “24 Haziran seçimlerinin Büyük Türk Milleti’nin AKP’den PKK’dan FETÖ’den kurtulma günü olarak şimdiden ilan ediyoruz. Temellimiz budur” dedi.

Demirel sözlerine şöyle devam etti;

Köprülüde ve çevre mahallerinde üreticinin çok büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Ahmet Demirel “Bizler bu yıl kiraz yetiştiriliciliğinde emeklerimizin karşılığını alamadık. Bizi yönetenler her gün çıkıp Ey Almanya, ey Rusya, ey İran, Irak, Suriye derse bizim ürettiğimiz ürünleri kim alacak. Biz geçen sene 8 liradan kirazımızı satabiliyorken bu yıl 1,5-2 TL’den zor satar hale geldik. Emeğimizin karşılığını alamadık. Bu yaşadığımız durumlarda bizim tek umudumuz bize gelen, bizim her zaman her yerde sesimizi duyuran Doğu Perinçek ve Vatan Partisi’dir. Biz onlara çok teşekkür ediyoruz. Onlara güveniyoruz. Biz kurtuluşu Vatan Partisi’nde olduğuna ve Güneş’in Doğu’dan doğacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.