Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cimrin şu ifadeleri kullandı:

“Alanya Belediye Başkanlığı'nı bir kez daha kazanan Sayın Adem Murat Yücel'i ve Cumhur İttifakı'nı kutluyorum. Başkanımızdan beklentimiz;  56 kat büyüyen Alanya'da hem fiziki olarak yapılanma ve bir yandan da kesintisiz hizmet sağlamaya çalışmakla geçirilen ve önemli yatırımların da başarıyla sonuçlandırıldığı birinci 5 yıldan sonra;  ikinci 5 yılın Alanya'nın geleceğinin şekillendirilmesi ve dünya standardında bir yaşam yeri olabilmesi için gerekli niceliksel ve niteliksel adımların kararlılıkla atılması.

Dün itibarıyla 5 yıldır yürütmekte olduğum Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyeliği görevim de son bulmuş oldu. Parti büyüklerimiz tarafından aday gösterildiğim ve seçilerek geldiğim bu onurlu görevi 5 yıl boyunca parti disiplini ve sorumluluk bilinci içerisinde taşımaya çalıştım.

Bir siyasi partiye üye olmak ve görev almak önemli bir karardır insan hayatında. Yıllar önce bir konferans için Alanya'ya gelen merhum efsane devlet adamı Sayın Recep Yazıcıoğlu'nun 2 saatlik konuşmasının sonundaki 'Arkadaşlar, sivil toplum çok önemlidir, siyasi partilere üye olun, derneklere üye olun, sivil toplum içinde yer alın, hiçbir yere girmek istemiyorsanız en azından apartman yönetimlerinde yer alın, Türkiye gelişen sivil toplum örgütleriyle ve baskı gruplarıyla büyüyecektir' öğüdünü hiç unutmadım.

Bu süreçte gerek Ak Parti içinde gerekse yürüttüğümüz çalışmalar sırasında birbirinden değerli yüzlerce kişi tanıdım ve en büyük kazanımım bu oldu. En kötü günümde bile son ana kadar hiçbir karşılık beklemeksizin yanımda oldular ve bana hep mahcubiyet yaşattılar. Gerçek bir aile içinde olduğumu hissettiğim çok zaman oldu.

Evinden, ailesinden, işinden feragat edip gece gündüz çalışan siyasetçilere saygım arttı. Siyasetin her şeyden önce fedakarlık olduğunu öğrendim.

Yeni dönemde görev alacak olan ve her biri kendi alanında yetkin tüm meclis üyelerimize ve başta Başkanımıza başarı dolu bir dönem geçirmelerini diler hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ederim.”