Alanya’da Millet İttifakı'nın mahalle gezileri hız kesmeden devam ediyor. Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Cikcilli, Güllerpınarı ve Cumhuriyet Mahallesi'ni ziyaret etti.

'BÜYÜK İNDİRİMLER YAPACAĞIZ'

Emek veren esnafın belini bükmeyeceklerini ifade eden Sönmez, “Yaşanılan ekonomik zorluklar içerisinde, ekmeğini taştan çıkaran, emek veren esnafımızın belini bizler bükmeyeceğiz.  Bir belediye şehrinin esnafını desteklemek zorundadır. Belediye tarafından alınan işgaliye parası ve eğlence vergilerinde büyük indirimler yaparak, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Halkımızın duası ve desteği bizimle. Gönülden, samimi bir şekilde halkımızla buluşuyoruz ve kendimizi anlatıyoruz. Halkımızda bizlere gönülden duasını ve desteğini iletiyor. İnşallah 31 Mart 2019 akşamında halkın teveccühü ile Alanya İYİ olacak” dedi.

‘ÇİFTÇİMİZE DESTEK OLACAĞIZ’

Cikcilli esnaf ziyaretinin ardından Güllerpınarı ve Cumhuriyet Mahallesi’nde ziyaretlerini gerçekleştiren ekibi iki mahallede de halk ilgi ile karşıladı. Sönmez buradaki konuşmasında ise , “Alanya’da hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız oldukça fazla. Hayvancılığı destekleyerek halkımızı doğal Alanya ürünleri ile buluşturacağız. Süt üreten vatandaşımızın sütlerini belediye olarak satın alacağız. Kuracağımız halk süt büfelerinde günlük taze sütü vatandaşımızla buluşturacağız. Böylelikle hem hayvancımıza destek olacağız hem de vatandaşımızı günlük taze sütle buluşturacağız. Organik ürün pazarı kurarak köylerimizde kendi ürününü kendi üreten çiftçilerimize, ürünlerini halka buluşturma imkanı sunacağız. Böylelikle hem çiftçimizin, sütçümüzün ürünü satın alarak ekonomisine destek olacağız hem de Alanya halkını, Alanya’da yetişen, şehrimizin doğal ürünleriyle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.