Haber – Burak ÖZTUNÇ
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu, seçim döneminde yoğun bir şekilde çalışmıştı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in zaferinde büyük pay sahibi olmuştu. Vatandaşların gönlünde hizmet odaklı çalışmalarıyla taht kuran Toklu, seçimlerin ardından ise hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Her platformda önümüzdeki dönemde seçim olup olmamasına bakmadan, her an partimiz ve vatandaşlarımız için çalışacağız diyen Başkan Toklu, bu sözünü doğrularcasına tüm hafta sonunu vatandaşlara ayırdı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de ‘zaferimizin baş mimarı’ dediği Mimar Mustafa Toklu, hafta sonu mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluştu. Birçok düğün ve cenaze merasimine katılan Toklu, Alanya halkının en mutlu ve en acı günlerinde yanlarında oldu. Gittiği yerlerde halkın sorunlarını dinleyen ve notlar alan Başkan Toklu, sorunların çözümü içinde mücadele edeceklerini belirtti.

Toklu bu ziyaretlerin yanı sıra Toslak Mahalle Muhtarı Sabit Uysal’ın vermiş olduğu kahvaltı programına katıldı. Çiçeği burnunda muhtar Uysal’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Toklu, uyumlu bir şekilde çalışarak Toslak’ın kalkınmasını sağlamalıyız dedi.

Başkan Mustafa Toklu'ya programlarında Yönetim Kurulu Üyeleri'de eşlik ediyor.

Toslak'da vatandaşlar Başkan Toklu'ya büyük ilgi gösterdiler