İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim ofisine gelen Sönmez; tezahüratlar ve alkışlarla karşılandı. Seçim ofisine gelen vatandaşlarla birebir ilgilenen Sönmez’e bir sürpriz de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’ten geldi. Gazipaşa’da seçim ofisi açılışı için bulunan Muhittin Böcek; dönüş yolunda Sönmez’in Mahmutlarda bulunan Seçim Ofisine gelerek süpriz yaptı. Böcek’in süprizi ile vatandaşların coşkusu arttı ve Mahmutlar bayram yerine döndü. Vatandaşlara konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın; ‘Biz yola çıkarken çok büyük hayaller kurduk. İhmal edilen Mahmutlar için, ihmal edilen Alanya için oldukça büyük ve güzel hayaller kurduk. Büyük hayaller, ancak büyük insanlarla gerçekleşir. Bunun içinde Alanya’da Abdullah Sönmez’le, Antalya’da Muhittin Böcek ile yola çıktık.’dedi.

Yücel Apaydın’ın konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ise Sönmez’in Mahmutlar Seçim ofisinde vatandaşlarla buluşacağını duyduğunda uğramak istediğini dile getirerek;‘Gazipaşa programımızın ardından; Abdullah Başkan’ın Mahmutlar seçim ofisine uğrayacağını arkadaşlarımızdan öğrendim. Arkadaşlarım “Seçim Ofisi yol üzerinde uğrayalım mı?” deyince seve seve uğrarım dedim. Bu coşkulu atmosfer için vatandaşlarımıza, kıymetli Alanya’ya teşekkür ederim.’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in konuşmasının ardından mikrofonu alan Sönmez’in konuşması tezahüratlarla ve alkışlarla sık sık kesildi. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez konuşmasında ; ‘Bu akşam burada bu güzel organizasyonu yapan ve bu sürprizi hazırlayan siz değerli halkımıza çok teşekkür ederim. Allah’ın izniyle olmazsa olmaz bu seçimi alacağız. Bu baskı ortamında dahi gösterdiğiniz destekle ve kazanmamız için ettiğiniz dualarınızla başaracağız. Alanya’nın doğusundan batısına her yer aynı hizmeti alacak. Herkes Alanya’da eşit hizmet alacak. Sayın Muhittin Böcek’e ziyareti için çok teşekkür ederim. ’dedi. Konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet eden ekip; vatandaşların ilgisinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.