p>Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP\'nin eski İlçe Başkanlarından Bülent Kandemir\'in sosyal medyada Milletvekili Sena Nur Çelik ile ilgili sarfettiği sözleare tepki gösterdi. Berberoğlu açıklamasında \"Sosyal medyada haddini fazlasıyla aşan, cinsiyetçi, ahlak ve edep dışı bir takım hakaretlerde bulunulmuştur. Alanya’nın kendi evladına, hepimizin sevgisi ve desteği ile bizleri temsil eden Sayın Çelik\'e sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu çirkin, ahlaksız ve edep dışı yorumlar hakkında bu şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı\'na gerekli müracaatlar yapılacaktır. Bu şahsın layık olduğu cezayı alması hususunda, yasal çerçeve içinde her türlü girişim tarafımızca takip edilecek olup, sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Her fırsatta kadın haklarından, cinsiyetler arası eşitsizliklerden, kadınlara karşı uygulanan şiddet ve kötü muameleden bahseden CHP Alanya İlçe Teşkilatı da şu anda bir samimiyet testi ile karşı karşıyadır. Milletvekilimiz ve onun nezdinde tüm kadınlara yapılan hakaret karşısında ya bu mel’un şahsiyeti kınayacak ve kendisine gerekli olan yaptırımı uygulayacaktır. Ya da partilerinin mensubu olan bu şahıs ile ilgili olarak sessiz kalarak, kadına şiddet içeren, cinsiyetçi ve ahlak dışı tavra destek vereceklerdir.
Sayın milletvekilimiz hakkında ahlak ve edep dışı yorumlarda bulunan, bu şahsa karşı, değerli Alanya halkını sükûnete davet ediyor, kendisinin layık olduğu cezayı yüce Türk Yargısı\'ndan alacağına yürekten inanıyoruz.\"