HABER - Hasan KAYA

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi Facebook sayfasında İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz'a üstü kapalı “Partimize gelerek bizleri nabzını yokladı, Gazipaşa Belediyesi gelinini işe alınca her şey değişti” gibi yazı paylaştı. İyi Partili Mehmet Yılmaz ise “sen bunu bana yazıyorsun” dedi.

Bunun üzerine Gazipaşa MHP İlçe Başkanı Numan Terzi bir paylaşım daha yaptı ve yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Dün akşam yaptığım bir paylaşımın Gazipaşa haber sitesi tarafından haber yapılması üzerine bazı şahıslar şahsımı neredeyse yalancılıkla suçlama derecesin de paylaşım yapıyorlar şunu herkes iyi bilsin ki MHP İlçe Başkanı olarak hiç bir açıklamamı bilgi belge olmadan sokak dedikodusu yapar gibi yapmadım yapmamda. Yapmış olduğum açıklama ile de kimseyi kırmadan yanlış yaptığı noktasında uyarı yapmak için isim bile paylaşmadım ama şahsıma yapılan mesnetsiz saldırılar üzerine şunu diyorum elimde bilgide var yazılı belgede var.

Sayın Mehmet Yılmaz beyefendi de da elimdeki belgeleri görmek ister ise kendilerine gösterebilirim. Bu belgeleri de ister basın önün de veya istediği şahısların huzurunda kendisi ile paylaşabilirim. Şunu da herkes iyi bilsin ki MHP İlçe başkanları asla ama asla hiç bir konuda yalan haberler ile kimsenin itibarını zedeleme gibi duruş ve davranışlarda bulunmazlar. Bir konu hakkında beyan ve açıklaması var ise açıklanan konu mutlaka yaşanmıştır. Benim tavsiyem bu konuyu tartışmayı burada bitirip takdiri kamuoyuna bırakalım ama denirse ki herkes elindeki belgeyi ortaya koysun ben hazırım kim şahsımı yalancılıkla itham etmeye kalkıyor ise hodri meydan diyorum.”

İYİ PARTİLİ YILMAZ CEVAP VERDİ

MHP İlçe bakanının paylaşımına İyi Partili Mehmet Yılmaz, Facebook sayfasında cevap verdi:

“SAYIN NUMAN BAŞKANIN SAYFASINDA BİR PAYLAŞIMDA ADIM GEÇİYOR. HERKESİN OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM. GÜLDÜM GEÇTİM. AMA SONRADAN DA SİNİRLENDİM. MHP VE ÜLKÜDAŞLARIMDAN RİCAM BENİM FACEBOOK SAYFASINA GİRİP MHP VE SAYIN BAHÇELİYE KAÇ DEFA HAKARETTE BULUNMUŞUM BİR BAKSINLAR. YORUMLARA DA BAKINCA KORKTUM. EVDEN ÇIKAMADIM KORKUMDAN.”