Menderes Türel, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in gün içinde yaptığı açıklamalara cevap verdi.

GÜRSEL TEKİN NE DEMİŞTİ?

CHP’li Gürsel Tekin sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek tam 4 bin bankamatik memurunun işine son verdi. Adana'da bankamatik memuru sayısı yaklaşık 6 bin Sayın Zeydan Karalar da bu kişiler için gerekeni yapacağını açıkladı. CHP var, milletin sırtından geçinenlere geçit yok."

MENDERES TÜREL SERT KONUŞTU

Tekin’in açıklamalarına cevap Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Menderes Türel’den geldi. Türel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İspatlayamazsanız müfterisiniz.

Köşeme çekilip etliye sütlüye karışmayayım istiyorum ama attığınız iftiralar inanın kargaları güldürür. Seçimlerde bir sürü iftira attınız ve kazandınız. Hayırlı olsun.

Konuşmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorsunuz. Şu anda belediyede göreve başladınız ve tüm bilgiler elinizde. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin toplamda taşeron dahil yaklaşık 12 bin personeli var. Bunun Sayın Gürsel Tekin 4 bin’inin bankamatik olduğunu ve

Sayın Muhittin Böcek tarafından işten çıkarıldığını söylüyor.

Bu personelin dört bini bankamatik ise Antalya’da gurur duyduğumuz katlı kavşakları, raylı sistemleri alt yapıyı üst yapıyı ben kiminle yaptım Allah aşkına.

Şu andan itibaren bu 4 bin bankamatik memuru listesini açıklamazsanız ve şu ana kadar bankamatik memuru olarak işten atılan bir tek kişinin ismini söyleyemezseniz haysiyet ve şereften yoksun müfterisiniz Sayın Gürsel Tekin.

Kamuoyu cevap bekliyor Sayın Muhittin Böcek