Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Bizleri, Alanya’mızı da derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine Başsağlığı ve sabır dileriz. Bölücü PKK terör örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. Vatan Savaşı veriyoruz. Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var” dedi.

Vatan Savaşı’ndan zaferle çıkacağız diyerek sözlerine devam eden İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Türk Milleti ABD emperyalizmi ve onun taşeronlarına karşı başlattığı Vatan Savaşı’ndan zaferle çıkacaktır” dedi.

‘24 Temmuz 2015’te bu dayatmalara karşı verilen ilk önemli tepkidir. Devletimizin yıkılma eşiğine geldiği bir zamanda hiçbir dış gücün vesayeti olmadan kendi öz milli gücümüzle Vatan Savaşı’na girişilmiş, PKK taşeron örgütünün kurmaya kalktığı şehir devletçikleri hendeklere gömülmüştür. Mücadele başarılı bir şekilde bugün de Zeytin Dalı Harekatı ile devam etmektedir. Vatan Partisi olarak Vatan Savunması’nda her kararlı duruşun milletimizle birlikte yanında olacağımıza dosta düşmana ilan ediyoruz. İç cephenin bozulmasına millet birliğine karşı olan her harekete kimden ve nereden gelirse gelsin Vatan Partisi olarak şiddetle karşı çıkacağımızı milletimizin bilgisine sunuyoruz. Saygılarımızla.’