Haber - Muammer SOYLU

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adayı olan Muhittin Böcek Antalya’da ipi göğüsleyerek Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı olmuştu. Böcek’in koltuğu oturması ile birlikte Alanya’daki işleyişin nasıl olacağı ile ilgili sorular sorulmaya başlandı.

Muhittin Böcek’in oldukça başarılı bulduğu isimlerden olan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ şu sıralar adeta Alanya Koordinatörü gibi çalışıyor. Gece gündüz demeden Alanya halkı ile buluşan Karadağ, düğün cenaze ve açılışta vatandaşlarla buluşarak sorunları dinliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren her türlü sorun ve öneriyi dinleyen Karadağ, vatandaşların sorunlarını çözmek içinde yoğun bir mesai harcıyor.

Bugün Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek’in Muhtarlık Ofisi açılışına katılan Karadağ orada da vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla bir süre oturan ve sobet eden Karadağ’a yoğun bir ilgi vardı.

Coşkun Karadağ bu ziyareti sırasında bir saate yakın bir telefon görüşmesi yaptı. Karadağ’ın uzun süren bu telefon trafiğine ise Oba’daki bir sorunun neden olduğu öğrenildi. Oba’da bulunan Sanat Sokağı’nda izinsiz mısır satan bir kişi vatandaşlar tarafından şikayet edildi. Sorunu hemen yetkili ercilere aktaran Karadağ, 1 saat süren bir telefon görüşmesi ile bölgeye ekipleri yönlendirdi ve mısır tezgâhını kaldırttı. Karadağ’ın adeta koordinatör gibi çalıştığını gören vatandaşlar, kendisini tebrik ettiler.