Geçtiğimiz günlerde, Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ın Alanya İYİ Parti aday adayları ile İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği istişare toplantısına katılım sağlayan Alanya İYİ Parti milletvekili aday adayları; ardından İl Başkanlığı’nın düzenlediği tanışma toplantısına katıldılar.

İYİ Parti’nin Antalya Milletvekili aday adayları, Parti İl Binası’nda gerçekleşen tanışma toplantısıyla bir araya gelerek hem tanıştı hem de projelerini anlatma fırsatı buldu.

22 kadın ve 2 engelli aday adayının da yer aldığı İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adaylarından bazıları mazeretli olarak toplantıya katılmazken, İl Başkanı Nizamettin Sağır, aday adaylarından, bağlı oldukları İlçe Teşkilatları ile sürekli dirsek temasında olmalarını ve diyaloglarını sıkı tutmalarını istedi.

Adayların teker teker kendini tanıtarak siyasi hedef ve projelerini anlattığı toplantıda İl Başkanı Sağır, ‘İYİ Parti bir gönüllüler hareketidir. Burada bulunan hiç kimse, bu davayı diğerinden daha az veya daha fazla sevemez. Sizlerden ricam, bu akşamdan itibaren toplumun arasına karışın ve listenin ilk sıra adayıymış gibi hareket edin’ diye konuştu.