Haber - Burak ÖZTUNÇ

25 Ekim 2017’de Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti, ikinci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Tüm Türkiye’deki teşkilatılar İYİ Parti’nin doğum gününe özel etkinliklerde bulunuyorlar. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’da bu anlamlı günde parti binasında bir araya geldi.

İYİ Parti’nin yıl dönümü kutlamasına İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İYİ Partili Alanya Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“BİZLERE GÜÇ VERİYORSUNUZ”

İYİ Parti’nin her geçen gün büyüyen bir parti olduğunu belirten Başkan Yücel Apaydın, yaptığı konuşmasında, “Liderimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin başlattığı Türkiye kucaklaşmasını her geçen gün çoğalarak, güçlenerek devam ettirdik. Partimizin teşkilatlanmasını tamamlamak için, sahada aktif ve güçlü olmak için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken ve güçlenirken, özellikle sizlerden aldığımız güç ve destek; bizleri ileriye çok daha iyi olarak bakmaya sürükledi. Bizlere güç veriyorsunuz.” dedi.

“TÜRK AKI HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLECEK”

Alkışlar eşliğinde konuşmasına devam eden İlçe Başkanı Apaydın, “Biz parti olarak Türkiye şartlarında siyasi ikilimin çok zor olduğu bir dönemde yola çıkmış bir partiyiz. Bu şartlarda, sizlerin desteği ile ayakta kaldık ve her geçen gün güçleniyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte ülkemizin idaresinde İYİ Parti söz sahibi olacak. Türk halkı hak ettiği gibi yönetilecek.” ifadelerini kullandı.

Bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm partililere de teşekkür eden Apaydın, “Hepinize bize verdiğiniz destek için, yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Her zaman burası sizin eviniz, istediğiniz zaman ihtiyacınız olduğunda bekleriz. Burası bizim kadar sizin de eviniz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Apaydın’ın konuşmasının ardından İYİ Parti’nin doğum gününe özel pasta kesildi. İYİ Parti’nin Alanya’da kurucu başkanı olan Yücel Apaydın’da tebrikleri kabul ederek, partililer ile kucaklaştı.

ÜYE KAMPANYASI BAŞLIYOR

İlçe Başkanı Yücel Apaydın, kutlamanın ardından önümüzdeki günlerde başlayacak olan üye kampanyası hakkında bilgilendirme yaptı. Önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak olan kampanyayı aktaran Başkan Apaydın, “15 gün sonra bir kampanyaya başlıyoruz. İl Başkanımız önderliğinde üye kapmayası düzenleyeceğiz. Sizlerden de ricamız tanıdıklarınızı getirip partimize üye yaptırmanız. Bu bize çok büyük güç vermiş olacak.” dedi.

“ELİMİZDE BİR TANE SANDALYE BİLE YOKTU”

Yeni bir parti olmanın getirdiği zorluklarla mücadele ettiklerini belirten Başkan Apaydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Elimizde bir tane bile sandalyesi olmayan bir parti olarak yola çıkmıştık. Elimizdeki veriler de çok azdı. Şu anda en güçlü veri Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olsun diye imza veren bin 965 kişi var. Bir şey yapacağımız zaman onarla mesaj atabiliyoruz. Belde başkanlarımız ve bu kişlerin katkılarıyla güçlenerek yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yeni bir partiyiz. Vatandaş canı gönülden Meral Akşener’i seviyor, canı gönülden İYİ Partili ama benim bu vatandaşla karşılaşmamız çok zor bir ihtimal. Çünkü bu kişiyle iletişim bağımız yok. İşte bizim bu bağı kurmamız ve çok hızlı bir şekilde teşkilatlanmayı gerçekleştirmemiz gerekiyor.”