Alanya İlçe Başkanlığı Kurucu Başkan Yardımcısı olarak siyasi hayatına başlayan Sivri yaptığı açıklamada “Kuruluş gününden itibaren gururla yer aldığım ve her kademesinde gönül bağı ile çalıştığım İYİ Parti bünyesinde İYİ Gençlik Genel Merkez Komisyon Üyesi olarak görevim tebliğ edilmiştir. Bizlere bu görevi layık gören başta Sayın Murat Yaprak olmak üzere Sayın Mehmet Aydın ve Mahir Doğu’ya, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Sayın Yücel Apaydın’a ve İYİ Parti Gençlik Kolları Alanya İlçe Başkanı Sayın Ümit Sönmez’e teşekkür eder, komisyonlarda görev alan değerli parti üyelerime başarılar dilerim. Bugünden, bayrağı teslim ettiğimiz güne dek Allah nasip ettiği müddetçe; Liderimiz Sayın Meral Akşener’i layık olduğu yerde görme gayesi ile hep birlikte çalışacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın “Gençler Geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimizi eğitim alanında desteklediğimiz gibi siyaseti gençleştirmek için gençlerimize desteğimizi asla esirgemiyoruz. Gençlik kollarımızın çalışmalarını daima takdirle, onur duyarak takip ediyoruz. Çalışmalarıyla Genel Merkezimiz tarafından da takdir toplayan İYİ Parti Alanya Gençlik Kollarımızın çalışmalarının daimi destekçisiyiz. Bu bağlamda İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı Genel Merkez Komisyon Üyesi olarak görevlendirilen evladımız, Gençlik Kollarımızın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Berke Sivri'ye hayırlı ve uğurlu olsun. Görevini layığı ile yerine getireceğine inancımız ve güvenimiz tamdır. Ayrıca Gençlik Kolları Başkanımız Ümit Sönmez'e ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimize titizlikle yürüttükleri çalışmalarında başarılar diliyoruz. Gençlerimizin her daim yanındayız” açıklamalarında bulunurken İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Sönmez “Teşkilatımız adına bu görevlendirmeden kıvanç duyduğumuzu belirtir, İYİ GENÇLİK Genel Merkez Üniversiteler Teşkilat Başkanlı bünyesinde Komisyon Üyesi olarak görev tebliğ edilen Basın-Yayın ve İletişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcım Sayın Mustafa Berke Sivri’yi ve diğer Komisyon Üyelerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas’a ve Gençlik Politikaları Başkanlığına bağlı olarak görev yapacak komisyonun idareci isimleri Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Murat Yaprak ve Yaprak’ın görevlendirdiği Üniversiteler Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aydın ile Üniversiteler Faaliyet Başkan Yardımcısı Mahir Doğu.

26 Ocak günü Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden görevlendirilerek gelen üyelerle komisyonun ilk toplantısı genel merkezde yapıldı ve böylece çalışmalara resmen başlandı. Toplantıda komisyonun görevleri, sorumlulukları, yetki sahası ve çalışma alanları masaya yatırıldı. Komisyon üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Böylece yeni tüzüğün ardından alanlarında icracı olarak görev yapacağı konuşulan komisyonlardan ilk kurulup hayata geçeni Üniversite Teşkilat Komisyonu oldu. Diğer komisyonların da yakın zamanda hayata geçmesi ve İYİ Gençlik’in genel merkezde yeni tüzüğe tamamıyla adapte olup faaliyetlerine tam gaz başlaması bekleniyor.