İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimlerine günler kala çalışmalarına ağırlık verdi. Her gün İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayları ile birlikte saha çalışmalarına katılan İYİ Gençlik, dünde yoğun bir tempo ile çalıştı. Gün içerisinde yapılan esnaf ziyaretlerine katılım gösteren İYİ Parti Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatı’ndan tam not aldı.

BAYRAM ÖNCESİ TOPLANDILAR

İYİ Parti Gençlik Kolları Yönetimi Ramazan Bayramı öncesinde son toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem konuları konuşulup, fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Başkan Fatih Uyar ve bayramda şehir dışına çıkacak olan Yönetim Kurulu Üyeleri erken bir bayramlaşma yaşadı. Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekilen İYİ Gençler, Alanya halkına ‘İYİ Bayramlar’ mesajlarını dile getirdi. Bayramda Alanya’da kalacak olan İYİ Gençler, Bayram ziyaretleri yapmak için kurum ve kuruşları belirledi.

TEKRAR SAHAYA İNDİLER

Toplantı sonrasında dağılmayan İYİ Gençlik, tekrar sahaya indi. Alanya Belediyesi yanında kurulan Ramazan Şenlikleri alanında vatandaşla konuşan İYİ Gençlik, vatandaşın nabzını ölçtü. Daha sonra Kızılay Kan Alma Çadırını ziyaret eden İYİ Gençler, Başkan Fatih Uyar’ın öncülüğünde kan bağışında bulundu. Kan bağışı esnasında kısa bir açıklama yapan Başkan Uyar, “Biz bu yola iyilik için çıktık. Kan bekleyen nice hasta vatandaşlarımız var. Biz de onların derdine bir nebze de olsa derman olalım istiyoruz. İYİ Gençler olarak bu kampanyaya destek olduk. Alanya’nın İYİ Vatandaşlarının da bizim başlattığımız ‘İYİ kan ver, ülke İYİ’lik dolsun’ kampanyamızda bize destek olarak kampanyaya katılmaya çağırıyoruz” dedi.