p>Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. MHP Alanya’nın 16 Nisan Yeni Anayasa referandumundan sonra yaptığı ilk haftalık olağan toplantı olma özelliğini taşıyan toplantının ardından basına bilgi verildi.

\ \ \ \

Ağırlıkla olarak referandumu değerlendiren MHP Alanya İlçe Teşkilatı Mustafa Türkdoğan, “Şükürler olsun hamd olsun ki vesayeti ortadan kaldıracak şekilde, kripto FETÖ’cülerin bir daha herhangi bir kalkışmaya mahal vermeyecekleri şekilde ‘evet’ oylarının tecellisi ve milletimizin iradesi sandığa yansımıştır” dedi.

\ \ \ \

“MHP’nin duruşuna karşı gelen güç odaklarının biz farkındayız” diyerek kripto FETÖ kalıpları, Türkiye düşmanları ve Türk düşmanları, Türklüğe yan gözle bakanlardan bahseden Türkdoğan, “1 Kasım’da başlayan süreçteki gibi MHP ve MHP Lideri Devlet Bahçeli düşmanlığına devam etmektedirler. MHP’nin Lideri Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu devlet adamı duruşu, milli duruşu gayri resmi unsurları rahatsız etmektedir” dedi.

\ \ \ \

‘MHP üstüne düşeni yapmıştır’

\ \ \ \

Türkdoğan son olarak, “Kimin kafasından ne geçtiğini ülkücüler çok iyi bilmektedirler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Genel başkanımızın sözü sözümüz, yolu yolumuz, davası davamız, kavgası kavgamızdır. Referandumda olduğu gibi oyu da oyumuz olmuştur. Bunun altını bir kere daha çizerek beyan ediyorum. MHP, Türkiye de üzerine düşeni yapmıştır. Oy veren tüm seçmenlerimize ben teşekkür ediyorum. ‘Hayır’ oyu ile de yine sandıkta iradelerini belirten seçmenlerimize de teşekkür ediyorum. Biz dün millet iradesi ne diyorsa biz buna razıyız diyorduk bugün de bu ortaya çıktı. Milletin iradesi evet olarak çıkmıştır bizde milletimizin emrindeyiz” dedi.

\ \