p>Seçim çalışmalarına Serik’te devam eden AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, 7 Haziran sonrası yaşananların iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. 
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarını Serik\'te sürdürdü. Esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Aydın’a, Milletvekili Adayı İzzet Yılmaz, İlçe Başkanı Hasan Kozan, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli ile partililer de eşlik etti. Esnaflarla sohbet eden Aydın, “7 Haziran sonrası yaşananlardan çıkarmamız gereken sonuçlar var. Siyasilerin de, vatandaşların da çıkarması gereken sonuçlar var. Biz, AK Parti olarak vatandaşın verdiği mesajı alarak, 1 Kasım için sahaya indik” dedi.  
Serik\'te AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurlunun seçim çalışmalarıyla ilgili toplantısına katılan İbrahim Aydın, 1 Kasım seçimlerinde Serik\'ten daha güçlü bir destek beklediklerini söyledi. Aydın, toplantının ardından Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ile birlikte Serik eski belediye başkanlarından İsmail Iltar\'ı evinde ziyaret etti. 
30 YILLIK DOSTA ZİYARET
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki ziyareti sırasında ormancılık işleriyle uğraşan Türkmen aileleri evlerinde ziyaret eden Aydın, 30 yıl önce tanıdığı aileyle yeniden karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 30 yıl önce Akseki Murtiçi\'nde Orman İşletme Şefi olarak görev yaparken tanıdığı Aslan ailesinin evine konuk olan Aydın, rahatsız olan Bektaş Aslan için geçmiş olsun dileğinde bulundu.