p>Antalya ve Alanya hizmet adamları olarak bilinen İsa Akdemir ile Hüseyin Güney, her zaman olduğu gibi yine çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Antalya Büyükşehir koordinatörü İsa Akdemir ile Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya köylerini gezerek, asfaltsız yol bırakmıyor. 

Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın en ücra köşesinde bile asfaltsız yol bırakmamakta kararlı. Büyükşehir ekipleri, Alanya’nın kuzeyinde bulunan yaz aylarında birçok yerli ve yabancı kişinin ziyaret ettiği Gedevet Yaylası Dere Mahallesi’nin yolunu asfaltladı. Gedevet bölgesinde asfaltsız yol kalmadı.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri, Gedevet Yaylası’nı Dere Mahallesi’ne bağlayan yolun ilk olarak alt yapısını tamamlandı. Eski asfalt tamamen sökülürken, dolgu yapılan yol asfalta hazır hale getirildi.

3 kilometrelik yol ekipler tarafından kısa sürede asfaltlandı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.


Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında Dere Türbelinas yolunu da asfaltladığını hatırlatan İsa Akdemir, Dere Mahallesi yolundaki çalışmayla birlikte Gedevet bölgesinde asfaltsız yol kalmadığını söyledi. Dere Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uysal kısa sürede yollarını asfaltlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.