HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın FİFA kokartlı eski hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu’nun eşi Pauliina Müftüoğlu Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’ndan belediye meclis üyesi adayı olmuştu. Finli gelin Müftüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden gece gündüz çalışıyor. Cumhur İttifakı’nın tüm programlarında en önde yer alan Müftüoğlu, kadınlarla samimi görüntüler sergileyerek partili partisiz herkesin gönlünde de taht kurmuş durumda. Pauliina Müftüoğlu’nun Alanya Belediyesi’ne farklı bir bakış açısı getireceğini düşünen vatandaşlar da kendisine büyük ilgi gösteriyorlar.

Alanyalı Müftüoğlu'nun gelini olan Pauliina Müftüoğlu seçim atmosferine çabuk adapte oldu. 

Alanya'da Cumhur İttifakı'nın Finli Belediye Meclis Adayı Pauliina Müftüoğlu, Adem Murat Yücel'in ekibiyle köy köy gezerek oy istiyor.

Alanya'da Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları Mehmet Ali Kiriş, Bilal Azak, Pauliina Müftüoğlu Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Merve Baysal, Adem Er ve Ali Şahin partililerden oy istemek için bir araya geldiler. Seçim atmosferine çabuk ayak uyduran Alanya'nın Finli gelini Pauliina Müftüoğlu ekip arkadaşlarıyla birlikte gezerek çalışmalarına devam ediyor.