Doğu ve batı bölgelerinden yönetim listesine girecek isimlerinde katıldığı toplantıya ilgi büyüktü.  “Bizim yarım kalan bir hikayemiz var” sloganıyla sahaya çıkan Çorbacı, delegeleri dinledi ve yönetime gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerini açıkladı.

Çorbacı yaptığı konuşmada “Kıymetli arkadaşlarım, adaylığımı açıkladığım günden beri beni hiç yalnız bırakmadınız. Bir kar yumağı gibi başladık, çığ gibi geliyoruz.  Bu akşam yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizlerin arasında olmaktan dolayı son derece mutluyum. Alanya’nın kırsalından merkezine hemen her yerini adım adım dolaştım. Gördüğüm manzara şu, Sefa Çorbacı ve ekibinin tanınırlığı çok yüksek.

Zaten doğu, batı ve kırsal mahallelerle ilgili bir sıkıntımız yoktu, ben daha çok merkez mahallelerimizden çekiniyordum ama görüyorum ki bu iş bitmiştir. Biz bu kongreyi açık ara kazanacağız. Ben ve ekibim sadece bu kongre günlerinde değil, her zaman aranızda olacağız. Hedeflerimiz ortak, duygu ve düşüncelerimiz bir, istek ve arzularımız tek, hep birlikte, güç birliği içinde çalışacağız. Alanya’nın ismini Atatürk vermiştir, Gazipaşa’nın ismi hepimizin malumudur. Adını Atatürk’ten alan bir kentin kale burçlarına Altı oklu bayrağı asana dek kendimizi başarılı görmeyeceğiz.