Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek bölgede incelemelerde bulunmak, bölge işadamı, kitle örgütü temsilcileri ile görüşmeler yapmak ve son olarak partisinin düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılmak için Antalya’ya geliyor. Konferansın ardından kitaplarını da imzalayak olan Perinçek daha sonra Isparta ve Budur’a geçecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Türkiye'ye bakarak strateji kuruyoruz. Türkiye Vatan Partisi'nin programına yöneliyor. 2019'a giderken, Vatan Partisi'nin programı; teröre karşı mücadele, yurtta huzuru sağlamak, vatan bütünlüğünü sağlamak, üretim ekonomisine geçmek bunlar Türkiye'nin önüne geliyor. Türkiye'nin kurumlarında Vatan Partisi'nin program talepleri yükseliyor. Liberalizm bitti. Halkçılık, devletçilik yeniden dünyanın gündemine giriyor.

Vatan Partisi programının Türkiye'nin gündeminde olduğunu görüyoruz. Vatan Partisi, Türkiye'nin ihtiyacı olan bu programı hayata geçirmek için vardır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek tüm bu gündemler çerçevesinde bölgede incelemelerde bulunmak, bölge işadamı, kitle örgütü temsilcileri ile görüşmeler yapmak ve son olarak il başkanlığımızın düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılmak için Antalya’ya geliyor. Vatan Savaşını Zafere Ulaştıracak Cumhurbaşkanı Doğu Perinçek 9 Mart 2018 Cuma Saat 15.00 The Marmara Otel’in de Antalya ile buluşacak” dedi.