p>Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, koalisyon kurulamadığı için içerde ve dışarda Türkiye karşıtlarının ortaya çıkmış olabileceğini belirterek, \"Biz bunun üstesinden geliriz. Terörün de üstesinden geleceğiz\" dedi.

Kurban Bayramı tatilini memleketi Antalya\'nın Alanya İlçesi\'nde geçiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Milletvekili Sena Nur Çelik ve Ak Parti milletvekili adayı İbrahim Aydın ile Alanya\'nın Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar, Kestel, Oba Tosmur ve Çıplaklı mahallelerinde partililer ve vatandaşla bayramlaştı. Ziyaretlerde konuşan Çavuşoğlu, 1 Kasım seçimlerini hatırlatarak, \"Bir seçim arifesine giriyoruz. 1 Kasım\'da milletvekili seçimi yapılacak. Alanyalı hemşerilerimin bize büyük destek vereceklerine inanıyorum\" dedi.
\'ÜLKEMİZİ HEDEFİNE ULAŞTIRACAĞIZ\'
Koalisyon kurulamadığı için içerde ve dışarda Türkiye karşıtlarının ortaya çıkmış olabileceğini vurgulayan Çavuşoğlu, \"Düşmanlar ortaya çıkmış olabilir. Biz bunun üstesinden geliriz, dik duruşa devam edeceğiz. Terörün de üstesinden geleceğiz. İnşallah her türlü tehditle de baş edeceğiz. Daha da önemlisi, ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Hedeflerimize ulaşmamız ve çok daha güçlü olmamız lazım\" diye konuştu