Süper Lig 11'nci hafta karşılaşmalarında bugün temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Manisa takımlarından  evinde mağlubiyet görmeyen Teleset Mobilya Akhisarspor'a konuk oluyor. Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma saat 14.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda başlayacak.

Bu sezon evinde daha hiç yenilmeyen rakibine ilk mağlubiyeti aldırmak isteyen turuncu yeşilliler, dün akşam yapılan antrenmanda taktik provası gerçekleştirdi. Safet Susic gözetiminde yapılan idmanda oyuncuların hırslı oyunu teknik heyeti de memnun etti.

 Bugün oynanacak mücadelede Aytemiz Alanyaspor'da sakat olan M'Billa dışında eksik yokken, Maniatis'in ise takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Rakip Akhisarspor'da ise sakatlığı bulunan Olcan Adın'ın kadroda yer almama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Deplasmanlar bizim

Aytemiz Alanyaspor, bu sezon elde ettiği 3 galibiyetten 2'sini deplasmanda kazandı. 4. haftada Atiker Konyaspor'u deplasmanda 2-0'la geçen turuncu yeşilliler, 6. haftada ise zorlu Trabzonspor deplasmanında 3-0'dan gelerek 4-3 maçı kazandı. Göztepe'de de geri dönüşe imza atan Alanyaspor, o deplasmanda da 3-3 berabere kaldı ve ligde topladığı 11 puanın 7'sini rakip saha maçlarından elde etti.