HABER - Hasan KAYA

Bu konuda konuşan Coşkun şunları söyledi:

“Değerli ; Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe örgütü mensubu yol arkadaşlarım. Parti tabanında büyük bir değişim isteği nedeni ile ilçe kongresi sürecinde ilçe başkanlığı sorumluluğunu alabileceğimi ve aday olabileceğimi belirtmiştim.

Bu güne kadar bu duruşunu kararlı bir şekilde gösterdim. Ne var ki parti tabanını etkileyen bazı faktörler ve oyun kurucular delegeyi iki adaylı bir yarışa yöneltti.

Samimi fikrim şudur ki; taban hem kişi , hem de yönetim anlayışı itibari ile yeni bir isimle değişim istiyordu. Ancak koşullar benim fedakarlık yapmamı gerektirdi.

Karşımda ilçe başkanı olmuş iki aday vardı. Delege ve yönetici adayları için zor karar vermeyi gerektirecek koşullar vardı.

Bu nedenle aday olmama kararı verdim. Bu adaylıktan çekilme değil aday olmama kararıdır. Bu karar hayatımda verdiğim en zor kararlardan biri idi. Bize Ümit bağlayan dava arkadaşlarım için çok üzgünüm. Sonuçta örgütün geleceği önemli arkadaşlar.

Değişim bizim adaylığımızla sınırlı bir konu değildir.”

KONGRE 16 ARALIK'TA

Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Olağan Kongresi 16.12.2019 tarihinde Pazartesi günü Saat 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Belediye Kültür Merkezinde yapılacak. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 23.12.2019 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.