HABER - Muammer SOYLU

Alanya’da CHP'li Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar’ın yaptıklarını konuşuluyor. Bağışlar Facebook hesabından önce istifa resti çekti. Sonra kafasına göre Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi kadrosunu yeniledi. Daha sonra da aynı hesabını dondurarak devre dışı bırakan Bağışlar’a ne telefondan nede sosyal medyadan ulaşılamadı.

Geçtiğimiz günlerde Alanya İskele civarında bir restaurantta kavga ederek kafası ve yüzü yara bere içinde kaldığı iddia edilen Alanya Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar bu kez farklı konu ile Alanya gündemine oturdu.

Bağışlar, geçtiğimiz gecesi saat 22.00 civarında Facebook hesabından yaptığı paylaşımda Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi görevlilerini lav ederek  “Mümkünse hepsini görevden alın. Hepsini görevden alırsanız, Sapadere eski Muhtarı Halis Sönmez kırsal hizmetler sorumlusu olarak, ASAT Sorumlusu İnşaat Mühendisi Hasan Koçaş ve Alanya Fen İşlerinde Bülent Top benim önerimdir sayın Başkan. Alanya Hizmet Birimindeki sorumlulara” ifadeleri ile yol haritası çizdi. Aynı gece saat 23.00 de farklı bir paylaşma  “Alanya hizmet birimindeki herkes görevden alınacak. Sonra bakacağız. Ekip hazır, istenirse… Bir hafta süre, sonra bakarsın ben yokum. Adam Türklerspor’da aylarca maaş almış. Ben kişisel harcıyorum. Gemiler yakıldı” şeklinde rest çekti.

PAYLAŞTI SİLDİ KAYBOLDU

Gece yaptığı bu paylaşımları gündüz saatlerinde kaldıran Bağışlar tekrar bir paylaşım daha yaparak  “Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Biriminde görevli sorumlu müdürler görevden alınarak, yerlerine siyaset gütmeden, bahane üretmeden vatandaşa hizmet edecek sorumlular atanıncaya kadar, Büyükşehir hizmetleriyle alakalı, bir meclis üyesi olarak şahsımın değil, ilçe teşkilatımızın muhatap alınmasını hemşerilerimizden rica ediyorum. Verilecek görevi heyecanla yapacak, liyakat sahibi onlarca iş bekleyen varken, birilerinin egosunu tatmin ederek kaybedecek vaktimiz yok, kimse kusura bakmasın. Gerekirse, teşkilatımız isterse bu uğurda istifaya hazırım. Siyaset olmazsa olmazımız değil ama dik duruş olmazsa olmazımızdır. Hayırlı haftalar dilerim” dedi.

ALANYA CHP İZLİYOR

Cumhuriyet Halk Partili Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar bütün paylaşımlarını silerek, sosyal medya hesaplarını engelleyerek ortalıktan kayboldu. Bu olaylar gelişirken, Bağışlar’ın kendini partisinin üstünde görmesi sağa sola racon kesmesini Alanya kamuoyu hayretle izlerken, CHP Alanya Yönetimi ise bu olaylara sadece şimdilik bakmakla kalıyor.