p>Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili adayı Cafer Uyarın 7 Haziranda da kullandığı Başkent hastanesinin aşşağı yoldaki seçim ofisi dün yeniden hizmete açıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere katılım bir hayli yüksekti. Uyar seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmasında terör olayları vardı.
Uyar konuşmasını şu şekilde sürdürdü. Türkiye Cumhuriyeti\'nin Başkentini kana buladılar. Herseyden önce hayatını kaybedenlere Allah\'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Teröre lanet olsun, nereden gelirse gelsin, kim tarafından yapılırsa yapılsın; kime yapılırsa yapılsın teröre lanet olsun. 
Türkiyenin başkenti Ankara\'nın göbeğinde patlatılan bu bombanın patlatılmadan önce bulunup etkisiz hale getirilememesini anlamak, kabul etmek mümkün değildir. Hergün okul basıp okullarda terörist ve suç malzemesi arayacak imkan ve zamanı bulan zihniyet izleme ve önleme görevini ihmal edemez. Hamile eşinin yanında hunharca şehit edilen polisimizin ve diğer şehitlerimizin katilleri belli. Diyarbakır, Suruç ve Ankara\'da patlatılan bombaların kimin yaptığına dair tahmine gelince; çok ihtimal var ama bu katliamdan kimler nemalanacaksa bunu yapanlarda onlar.kesin olan birşey ise güvenlik zaafiyetinin olduğudur.
Üzüntülerimizden biriside Türkiye Afkanistan değil Ankara\'da Kabil Değil. Surîye veya İrak hiç değil. Yazık oluyor Ülkemize ve Milletimize..