Finikeli iş insanı, Büyükşehir Belediyesi eski Finike İlçe Koordinatörü ve Ak Parti eski Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci bu gün saat 07.00 sıralarında Antalya'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Büyükşehir Belediyesi Finike İlçe Koordinatörü olarak görev yaptığı sırada Kasım 2016'da lenfoma kanseri teşhisi konulan Bahçeci, kemoterapi almaya başladı. Bahçeci, bu nedenle saçları dökülmeye başlayınca, saçını sıfıra vurdurdu. Bunun üzerine 60 personeli de saçlarını kazıtarak kurum amirlerine destek verdi.

Yaklaşık 3 aydır Antalya'da bir hastanede tedavi gören Necati Bahçeci'nin ölümü ailesi ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Evli ve iki çocuk babası Necati Bahçeci'nin cenazesi bugün ikindi vakti Turunçova Çavdır Mahallesi'ndeki evinin önünde kılınacak namazın ardından Çavdır Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Maliye ve Muhasebe mezunu olan Bahçeci, 2004-2009 DYP Antalya İl Genel Meclis üyeliği, 2012- 2014 Ak Parti Finike İlçe Başkanlığı, 2014-2018 Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.