p>Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri Konaklı Güzelbağ yolunda peyzaj çalışmalarına başladı.

2016 yılının başında genişletilen, su ve kanalizasyon hatları yenilenen Konaklı Güzelbağ Yolu’nda orta refüj düzenlemesi tamamlandı. Park ve Bahçeler ekipleri de bölgede otomasyonlu sulama sistemi çalışmalarını geçtiğimiz aylarda tamamladı ve üst yapı çalışmalarına başladı. Toprak düzenlemesinin ardından şimdi de kavşak ve orta refüjde bitki ve çiçek dikme çalışmalarına geçildi. Kısa sürede tamamlanması planlanan peyzaj çalışmalarından sonra bölge halkının en çok kullandığı yol güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Diğer yandan Temizlik ekipleri de Payallar Yolu’nda kaldırım ve yolda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmaların ardından Payallar Yolu pırıl pırıl olacak.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Konaklı’nın içinden geçen Güzelbağ Yolu’nun sorunlu olan Sanayi Bölgesi’ne kavşak düzenlemesi yapıldı. Ardından su ve kanalizasyon hatlarını yaptık. Şimdi de peyzaj çalışmalarını yapıyoruz. En kısa sürede bu yol daha güzel bir görünüme kavuşacak “ dedi.