Haber - Burak ÖZTUNÇ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP ve AK Parti’den oluşan Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Yerel Seçimlerde büyük bir zafer kazandı. En yakın rakibine 35 bin oy fark atan Başkan Yücel bir kez daha Alanya Belediye Başkanlığı koltuğuna oturunca teşekkür turuna çıktı.

Başkan Yücel’in ilk ziyareti ise Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’na oldu. Başkan Yücel’e ziyaretinde MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da eşlik etti.

‘BİRİZ, BİRLİKTEYİZ’

Yücel ve Türkdoğan’ın parti binasında Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Seçim döneminde gece gündüz beraber çalışan Yücel, Türkdoğan ve Toklu bir süre sohbet ederek seçim sonuçlarını değerlendiler. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçimlerde kendisine büyük destek veren Toklu ve ekibine teşekkür etti. Başkan Yücel, “Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanlığımızın baş mimarlarından Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Toklu ve değerli yönetimini ziyaret ettik. Biriz, birlikteyiz!” dedi.

Alanya’da ittifakın devam edeceğinin sinyallerini veren Başkan Yücel’in ziyaretinden oldukça memnun olan Başkan Toklu’da kendisine teşekkür ederek yeni dönemde de başarılar diledi.