Haber - Burak ÖZTUNÇ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın özünde paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içinde olduğumuzu göstermek vardır. Kurban birlik ve beraberlik bayramıdır. İnanıyorum ki bu Kurban Bayramı da şehirlerimizden köylerimize varıncaya kadar insanımızın yaşadığı her yerde aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı, kardeşlik ve aile duygusunu daha da geliştirecektir. Bizin anlayışımıza göre komşusu açken tok yatan bizden değildir. Onun için bu bayramda kendi çevremizden başlayıp, yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarına, gazilere kucak açmalı; onlara sahip çıkmalıyız. Özellikle çocuklarımızın neşe içerisinde bayramlarını kutlamasını, yüzlerinin gülmesini yürekten diliyor, her birinin gözlerinden öpüyorum. Bayram sevincimizin, birliğimizin, beraberliğimizin daim olması, mutluluk ve bereket içinde geçmesi temennisiyle; Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI

Bu arada AK Parti’de her yıl geleneksek olarak yapılan bayramlaşma programı da belli oldu. Açıklanan programa göre bayramlaşma, bayramın ilk günü olan 11 Ağustos Pazar günü saat, 13.00’de parti binasında gerçekleştirilecek. Başkan Toklu; partili partisiz tüm vatandaşları ilçe teşkilat binasına bayramlaşmaya davet etti.