İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, bugün haftalık yönetim kurulu toplantısında basın mensupların karşısına çıktı. Apaydın; "Bizim tercihimiz Halktan yana olan, halkı unutmayarak çalışan Abdullah Sönmez'den yana oldu" dedi. Yücel Apaydın konuşmasına şöyle devam etti;

"Bizler yola çıkarken halkımıza hizmeti kendimize amaç edindik. Halkın taleplerini dinleyerek hareket ettik. Genel seçim çalışmalarımızda da gördünüz; asla halktan kopuk hareket etmedik. Bizler halkın yüreğiyle çalışacağımıza, halkın isteğini kendimize amaç edinmeye söz verdik ve bu sözümüzü unutmayarak çalışıyoruz.

-Cumartesi günü, Genel Merkezimiz tarafından da adaylığı resmi bir şekilde açıklanan Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Sönmez'e sizlerin huzurunda bir kez daha; yolumuzun, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

-Seçimler, ilkeleri doğrultusunda çalışanların tercihlerini belirler.

-Bizim tercihimiz Halktan yana olan, halkı unutmayarak çalışan Abdullah Sönmez'den yana oldu.

-Projeler yığını, icraata bir türlü geçirilemeyen vaatler, halkın ihtiyaçlarını karşılamayan bir politika yerine; halkın isteğini icra etmeye geliyoruz.

-Sözümüzün arkasında durarak, söylediklerimizin seçim vaadi olarak kalmayacağının teminatını veriyoruz.

-Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekibimiz her gün sahada, halkın taleplerini dinliyor. Halkımızın istekleri de atacak olduğumuz adımlarımızı belirliyor. Bizler halkı unutan değil, halkın yanında tüm samimiyetimizle çalışan bir teşkilatız.

-Alanya Abdullah Sönmez ile birlikte Samimiyetle ve hakkaniyetle kazanacak.

Ve diyoruz ki; 31 Mart'ta Alanya İYİ Belediyecilikle tanışacak." Şeklinde oldu.