İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, bugün haftalık yönetim kurulu toplantısında oldukça iddialı konuştu. Başkan Apaydın ekipleri ile köy ve beldeler olmak üzere en ücra köşelerde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Apaydın konuşmasını şöyle sürdürdü; "Haftalık Yönetim Kurulu Olağan Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Resmi Kurum ve Kuruluşlarımızı, başta Kaymakamlığımız olmak üzere ziyaret ederek haftaya başladık. Meslek odalarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz de halen devam etmektedir. Saha çalışmalarımızda da Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekiplerle köy ve beldelerde, en ücra köşelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

RAPORLAR HERGÜN MASAMIZDA

Halkın istekleri yönünde birçok proje geliştirdiklerini vurgulayan Apaydın; "İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Sönmez ile birlikte, halkın isteği yönünde projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlere şunu belirtmek isterim ki; Yapacak olduğumuz hizmetlerle Alanya halkı, bize bu hizmet daha önce neden verilmedi diye düşünecek. Vatandaşlarımızın aklından geçen, Alanya'ya yapılmasını istedikleri her ne varsa ekiplerimizin oluşturduğu raporlarla her gün bizlere geliyor" dedi.

SÖNMEZ HALKIN SESİ

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, her gün sahaya inip çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve boşa zaman harcamaya lüksleri olmadıklarını belirterek konuşmasına şöyle devam etti; "Alanya halkı kendi isteğinin gerçekleştiği bir yönetimi Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Sönmez’le görecek. Halkın sesi olan Sönmez’le, 31 Martta Alanya İYİ Belediyecilikle tanışacak. Bizler her gün sahalardayız. İnanın boşa harcadığımız bir zaman yaşamaya lüksümüz de yok. Çünkü Halk'ın adına çalışıyoruz. Halkımızın sesini, isteğini duyurmaya çalışan bir teşkilatız" şeklinde konuştu.