Haber - Burak ÖZTUNÇ

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Başkan Yücel Apaydın açıklamalarda bulundu. Başkan Apaydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet bayramımızı tüm yurtta gerçekten coşku ile kutladık. Bu sene milletimiz milli birlikle birbirine kenetlenerek 29 Ekim'i karşıladılar.

İYİ Parti'nin Gençleri; Alanya'da dahil olmak üzere ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerle Anıtkabir'de buluştular. Yapılan bu büyük organizasyonla Ata'mıza, Cumhuriyet'in kurucusuna minnetlerini sundular. Bilinmelidir ki Cumhuriyet sevdası, Atatürk sevgisi asla ama asla durdurulamaz. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hiçbir kuvvette bunu değiştiremez. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ne kadar anmazlarsa onu sileceklerini düşünen zihniyet; tarihi asla ama asla değiştiremeyecek. 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı görevi boyunca Cumhuriyet bayramlarında kronik hastalığı olanlar bu memleketi en tepeden yönettiler. Atamızı bu millete unutturmaya yeltendiler. Başaramadıklarını, beceremediklerini milletimiz, özellikle de bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında göstermiştir. Bu coşkuyu, bu sevinci yasayan ve yasatan milletimiz var oldukca Cumhuriyet yasayacaktir. Ne mutlu Türküm Diyene!"