p>ALPEREN Ocakları\'nın 1 Kasım Seçimleri\'nde Büyük Birlik Partisi (BBP) yerine Adalet ve Kalkınma Partisi\'ni (AKP) destekleyeceği yönündeki haberlere, BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım ile Alanya Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur\'dan sert tepki geldi. Fevzi Yıldırım, \"BBP\'yi ve Alperenleri AKP\'ye yamamaya çalışan basını şiddetle kınıyorum. Satılık kalemler, nereye varacaksınız. Maaşınızı AKP mi veriyor. Bu nasıl bir zihniyet ki görevden alınmış bir kişinin yaptığı açıklamayı genele yaymaya çalışıyorsunuz. Sözde gazeteciler, AKP yanlısı satılık kalemler, ne kadar uğraşsanız da BBP\'den AKP\'ye oy çıkaramazsınız.
Ayağınızı denk alın. Alperenler başkasına benzemez. Bizi bölmeye çalışan bu zihniyeti şiddetle kınıyorum. Gazetecilik yapmayın. Ya adam gibi olun, ya da çıkarın maskenizi ve AKP\'ye gidin\" dedi.
AKP\'NİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DURUM
Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı: \"Alperen Ocakları\'nın ismini kullanarak şehit liderimiz Muhsin Başkan\'ın mirasına göz dikmiş olan, Alperen Ocakları ile hiç bir ilgisi olmadığı halde sosyal medyada Alperen Ocakları sanki AKP\'yi destekliyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Seçimlerin yaklaşması ile beraber, siyasi entrikalarına hız vermiş olan AKP, Alperen Ocakları Vakfı ile hiç alakası olmayan kişilerin yaptığı açıklamalardan medet umar hale gelmiştir. Alperen Ocakları binlerce yıllık bir geleneğin bayrağını taşıyan ve hiç bir zaman doğru bildiği yoldan ayrılmayan, mazluma umut, zalime korku düsturundan asla vazgeçmeyecektir. Bu asılsız ve itibar yoksunu haberler ahlaki siyaset anlayışını dillerinden düşürmeyenlerin nasıl bir siyaset anlayışını savunduğunun net bir şekilde ibrasıdır.\"