24 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti’den Antalya Milletvekili adayı daha sonra da seçilerek Milletvekili olabilmek için çalışan Hasan Kerem Ünsal, ‘Engellilerin içindeki cevheri ortaya çıkararak ülkeye önemli değerler kazandıracak yeni projelerin hayata geçirilmesi için bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyorum’ diyerek neleri başarabileceklerini herkese göstermek istediğini ifade etti.

Alanyalı Hasan Kerem Ünsal, ‘Ülkemizdeki tüm engelli kardeşlerimin sesi olmak için bu kutsal göreve talibim’ diye konuştu. 27’nci dönem AK Parti Antalya Milletvekilliği için çalışmalarını sürdüren Hasan Kerem Ünsal ‘’Ben engellilerin sesi olacağım’’diyerek herkesin desteğini beklediğini vurguladı.

Alanya’da yaşayan ve Antalya’dan Aday Adayı olarak Ak Parti engelli kontenjanından başvuru yapan Hasan Kerem Ünsal, Türkiye’de engellilere imkan sağlandığı takdirde her şeyin üstesinden gelebileceklerini belirtti.

HASAN KEREM ÜNSAL KİMDİR?

Hasan Kerem Ünsal, 1994 doğumlu, lise tahsilini Bahçeşehir Anadolu Lisesinde, İngilizce dil eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury / İngiltere de tamamladı. Öte yandan şu anda aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisi.

Engellilerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak, ülkeye önemli değerler kazandırmak ve engellilerin toplumsal entegrasyonu için kendisi de CP engelli olan Hasan Kerem Ünsal 2013 yılında Engelsiz Perspektif Engellilere Yardım Derneği EPEYD'i kurdu.

Vatana hizmet, “Savaşta sadece cephede eli silah tutan ile değil, herkesin vatan için yapabileceklerini görmektir” vizyonu ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi EPEYD – Savunma Sanayi Müsteşarlığı işbirliğinde ve TSK Güçlendirme Vakfı kuruluşu HAVELSAN, SGK, ATV, AATEM ve ALTSO desteği ile Engelli engelsiz karma eğitimle, ülke savunmasına önemli katkı sağlayacak Hackerlerin yetiştirileceği Türkiye’nin ilk Siber Güvenlik Eğitim Merkezi bölgemizde 2018 yılı içinde tamamlanacaktır.